Game
F1 Manager

F1 Manager

Wordt de beste Grand Prix coureur in de Formule 1 en ga voor pole positie! Jij moet ervoor zorgen dat jouw coureurs als eerste over de finishlijn racen, dat is de kick en het avontuur van F1Manager, de online manager game voor Formule 1.

Neem het stuurwiel in de hand en neem alle belangrijke beslissingen in jouw team. Als de manager, maak jij de beslissingen over de auto-setup, de training, de rijders en de merchandise van jouw team. F1Manager heeft vele features.

De game kent vele features zoals realtime game berekeningen, een uitgekiend management systeem in flash, een votingsysteem via SMS, een forum en nog veel meer. F1Manager bied je een enorm, makkelijk te gebruiken management platform. Gratis!

Je ontvangt omzet en geld van toegangskaarten om je team te financieren en het naar de winst te leiden. Per seizoen hebben 100 teams de kans om geweldige prijzen te winnen. Niet alleen biedt F1Manager je veel fun en spanning, je hebt ook de kans om een geldprijs te winnen die kan oplopen tot maar liefst 10.000 euro!!


Speel F1 Manager nu! »

Screenshots
F1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 ManagerF1 Manager