Game
Seafight

Seafight

Duik in de onlinewereld van Seafight! Spannende avonturen en daverende zeeslagen in de open oceaan. Vernietig vijandige piraten, vecht tegen grote zeemonsters en laat jouw littekens met trots zien. Ze vertellen vele verhalen! Laat je fascineren door de grote oceaan en neem verschillende uitdagingen aan. Word heerser van de zee en hijs de zwarte vlag!

Seafight is een gratis realtime-fantasy spel met een eigen intelligent levelsysteem die constant nieuwe individuele 3D-maps genereren.

Je speelt live tegen echte tegenstanders. Jouw schip en daarmee ook de aanvallen bestuur je in realtime. Je kunt deze speel acties gelijktijdig in 3D bekijken. In Seafight heb jij de beschikking over verschillende karakters en uitrustingen. Dit zorgt voor een echt piratensfeer op zee!

Seafight beschikt over de nieuwste streaming technologie. Een fantasievolle en creatief design staan garant voor een spannend amusement en veel speelplezier. Meld je gratis en zeil naar het geluk! Win één van de vele prijzen of win de hoofdprijs van maar liefst 10.000 euro!


Speel Seafight nu! »

Screenshots
SeafightSeafightSeafightSeafightSeafightSeafightSeafight