Game
Action League

Action League

Actionleague - het juiste spel voor iedereen met interesse in snelheid en actie! Dit is nog nooit eerder vertoond: jij staat zelf in 3D op het speelveld. Op het grasveld of binnen in een ijshockey stadion. Speel Actionleague en verneder de tegenstander met doelpunten!

Deze engine maakt het mogelijk: op bijna iedere PC is maximaal speelplezier gegarandeerd. Je staat zelf geanimeerd in 3D optiek op het speelveld omringd door je teammaten. Speel in realtime tegen duizenden andere echte tegenstanders of tegen de computer (KI) zelf.

Neem de complete besturing over en beweeg je instinctief over het speelveld door middel van de pijltoetsen. Het maakt niet uit: in een voetbal- of ijshockey stadion. Oneindig veel speelplezier. Bestuur alle passen van man tot man.

Actionleague beschikt over prof-, amateur-, en beginners competities. Probeer promotie af te dwingen. Speel op de aanval en behoud het overzicht van alle speel situaties op het veld. Gebruik het toetsenbord om het camera zicht te veranderen. Neem alle beslissingen zelf en toon je kunsten op het speelveld!

Snelle en actie beladen spel situaties maken Actionleague tot een mijlpaal in de geschiedenis van browsergames!


Speel Action League nu! »

Screenshots
Action LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction LeagueAction League