Game
DarkOrbit

DarkOrbit

Met Warp aandrijving in vreemde online galaxieŽn Ö

Pijlsnelle actie achtervolgingen en adembenemende graphics maken de intergalactische missies en snelle jaagmanoeuvres tot een indrukwekkende realtime-multiplayer shooter. Het avontuur in het heelal kan beginnen! De strijd tegen vijandelijke bedrijven om grondstoffen in het heelal wordt, door middel van het sensationelle assortiment van 3D gegeneerde ruimteschepen, omgedoopt tot een waar actie gebeuren. Dit is nog nooit eerder vertoond in de geschiedenis van Browsergames.

Starjet, Battlecruiser of Starfight Ė de commanders van deze hightech ruimteschepen vechten met een omvangrijk wapensysteem om de heerschappij in het heelal. De prachtige 3D-Look en de perfecte flash animaties laten je versteld staan: spannende missies en gevaarlijke aliens staan op jouw te wachten in DarkOrbit!

Een realtime multiplayer shooter van de nieuwe generatie: Zonder download of lange ingewikkelde installaties. Speel online tegen duizenden echte spelers! 10 individueel te configureren ruimteschepen maken jouw Starship-Commander tot een uniek prachtplaatje: berscherm jouw bedrijf, onderzoek onbekende grondstoffen in het lab en red de bevolking van verre, gevaarlijke alien planeten.

Wilde achtervolgingen en gigantische wereldruimte gevechten maken deze gratis Browsergame tot een spectaculair actie avontuur!

Beam je in het heelal: nu kostenloos aanmelden voor jouw Odyssee in het heelal! En win 10.000 euro!


Speel DarkOrbit nu! »

Screenshots
DarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbitDarkOrbit